Vyhľadávanie


8/2009 Helenský turnaj

30.12.2010 21:45

 Neviem ako začať, ale asi začnem finálovým zápasom, ktorý mi ešte teraz nepríjemne vrta v hlave..

Stretli sa dve najlepšie mužstvá na turnaji a predviedli vynikajúci futbal s veľkým množstvom gólov.
 
Bohužial s veľmi smutným koncom pre naše Deportivo..

Finále

Alkáči 5:5 DEPORTIVO2:0 na penalty

Začali sme veľmi zle, nevedeli sme si prihrať, jednoducho sme púšťali útočníkov do koncovky. Zákonite prišiel gól na 1:0. Dokázali sme však vyrovnať, lenže o minútu sme opäť prehrávali..rovnaká situácia sa opakovala..strelili sme gól na 2:2 ale znovu sme za minútu prehrávali 2:3. Alkáči hrali dobre, technicky, nikam sa neponáhlali a keď zvýšili na rozdiel dvoch gólov zdalo sa byť rozhodnuté. ALE..ukázala sa sila Deportiva, ktoré sa nezlomilo, začalo súpera tlačiť a dokázalo behom chvíle zápas otočiť vo svoj prospech 5:4! Rado dostal žltú kartu, automaticky dve minúty a prišiel veľký tlak Alkáčov. Výbornou defenzívou sme oslabenie zvládli a mali zopár šancí zvýšiť na rozdiel dvoch gólov z protiútokov. Nič tam však nespadlo a prišiel trest, 30 sekúnd pred koncom zápasu Alkáči vyrovnali šťastným gólom ked sa lopta od tyčky odrazilo do Marcelovej hlavy a nakoniec zapadla do brány..Na rad prišli pokutové kopy. Uško ani Šoko svoje penalty nepremenili, súper dal obidve a získal na dobre organizovanom turnaji víťaznú trofej. Menšou útechou môžu byť individuálne ocenenia pre najlepšieho brankára, ktorú vyhral Marcel Ondrejička a Deportivo malo aj najlepšieho strelca v mojom podaní. Ja si však cením, zomknutie, zabojovanie pri nepriaznivom stave..

góly: Ďuriš 4, Obšivan


Semifinále

DEPORTIVO 3:1 Farroz

Súboj s organizátorom turnaja, sme zvládli profesorsky bez menších problémou. Ich brankár, mimochodom chytáva za Norky, pochytal ešte kopec ďalších šancí a hlavne vďaka nemu Farroz prehral len o dva góly.

góly: Ďuriš 2, Ušiak


Skupina B

DEPORTIVO 12:1 Lion
Proti nám nastúpili mladý chalani, zo začiatku nám robili problémy ale prvým gólom sa to všetko rozbehlo a skončilo jasne v náš prospech.

góly: Ďuriš 7, Kopinec 2, Kostelanský P., Cingel P., Obšivan

DEPORTIVO 2:2 fcMedved

Po nádhernom ;) góle z priameho kopu sme otvorili skóre, opäť sme hrali oslabenie po Kosťovom seniorovom kolapse :) Zápas veľmi s futbalom nemal spoločné, bol to boj, veľmi tvrdý s množštvom osobných kontaktov na hranici faulov. Góly sme dostali s protiútokov, čo sa nesmie stávať.

góly: Ďuriš 2

DEPORTIVO 5:1 ČIRKASI
Konečne sa prebudilo aj ost. hráči, podali sme pekný, dobrý výkon, okorenený 5 gólmi...

góly: Obšivan 3, Kostelanský P., Ďuriš


Chcel by som sa poďakovať všetkým hráčom za účasť, bola to dobrá príprava a hlavne finále bol vynikajúci futbal s peknými gólmi (najmä ta moja petička:)
Marcel Ondrejička, Tomáš Ušiak, Rastislav Kostelanský, Patrik Kostelanský, Radovan Kopinec, Michal Cingel, Peter Cingel, Martin Obšivan