Vyhľadávanie


Pohár o primátora mesta 2009

30.12.2010 21:12

Tak a je po turnaji. Neprekvapili sme, ale sme si ani hanbu nespravili. A ukázali sme aj dobrý futsal (okrem 1. zápasu). Ale poďme si rozobrať postupne všetky zápasy.


 
Dragons - Deportivo 3:0
Súper na nás vybehol rýchlym tempom a hrou na jeden-dva dotyky, čo sa ťažko bráni. Aj sme dostali rýchly gól kvôli čomu sme museli otvoriť hru. Toto vyspelý súper využil a v pohode si prišiel po prvé body v turnaji.

Sweet pub - Deportivo 1:0
Najlepšie mužstvo v PB si myslelo, že nás ľahko zdolá, ale mýlili sa. Náš výkon bol neporovnateľne lepší ako v prvom zápase. Začali sme tak ako bolo treba - poctivo defenzívne. Súper nevedel nájsť cestu na prekonanie obrany, a keď aj našiel tak sme sa mohli spolahnúť na Rezyho v bráne. Na nešťastie na konci zápasu po jednej chybyčke v strede ihriska sa dostali do prečíslenia a aj za mojej pomoci dali víťazný gól, na ktorý už nebol čas odpovedať.

FC Medveď - Deportivo 0:3
Už bolo v podstate rozhodnuté, že nepostúpime tak sme mohli hrať uvolnene a aj víťazstvo bolo povinné, pretože Medvedi sú výkonnostne na tom tak ako sú. Rýchlym gólom sme sa dostali do vedenia a po celý zápas sme držali hru pod kontrolou. Snáď len na začiatku sme mali aj šťastie, keď súper nedokázal loptu dopraviť do prázdnej bránky.

Casandra Bytča - Deportivo 0:2
V zápase o 3. miesto v skupine sme nenechali nič na náhodu a poctivým výkonom sme si ho aj zaslúžili. Hrali sme pekne kombinačne a až na niekoľko zbytočných chýb v obrane.


Strelci gólov: Ďuriš 2, Konušík, Kopinec, Cingel

Chcel by som ešte povedať, že presunutie Petra do druhej formácie bol dobrý taktický ťah, ktorý pomohol celému mužstvu. A som rád, že sme ukázali, že aj tímy z 2 ligy môžu hrať kvalitný futbal a potrápiť aj vedúce mužstvo 1. ligy.
 

autor: janci