Vyhľadávanie


10/2010 Smer/OBfz turnaj

02.10.2010 14:02

V sobotu 2.10. sme odohrali turnaj na umelom ihrisku pri hokejbalovom ihrisku v areali futbalového štadiona. Aj ked sme turnaj dobre rozohrali, nakoniec sa nám nepodarilo postúpiť zo skupiny. Odohrali sme tri zápasy, ktoré boli 1x15 minut. 

Prvý zápas sme hrali s Pegonetom, ktorý bol v silnej zostave. Dali sme veľmi dôležitý prvý gól, pozorne bránili, výborne zachytal Marcel. Boli sme nebezpečný z protiútokov, nakoniec sme aj jeden premenili a pripísali si víťazstvo 2:0 ( Lapšo, Ďuriš ).

V druhom zápase na nás čakal neznámy tým Winners. Súpera sme podcenili a ten nám rýchlo odskočil na 0:3. Podarilo sa nám znížiť 7. minút pred koncom na rozdiel jedného gólu, ale opäť sme dva krát inkasovali a zdalo sa byť rozhodnuté. Ku koncu sme zabrali a zápas zdramatizovali, ale nezostával čas na prípadne vyrovnanie. V zápase sme doplatili na slabú obranu a nepremieňanie šancí. 4:5 ( Lapšo 3, Ďuriš )

V poslednom zápase proti Dragons nám stačila na postup aj remíza. Bohužial zápas sme nezvládli a zaslúžene prehrali 0:2. Prvý gól sme dostali po chybe v rozohrávke a druhý po nešťastnom odraze od mantinela. My sme si za 15 minút nedokázali vypracovať žiadnu čistú šancu a tak sa z postupu radoval súper. 0:2

Deportivo:  Marcel Ondrejička, Michal Rezák, Tomáš Valášek, Radovan Kopinec, Peter Cingel, Rastislav Kostelanský, Ján Lapšo, Pavol Martinka,  Michal Ďuriš