Vyhľadávanie


Super Four Cup 2008

30.12.2010 21:46

 SUPER FOUR CUP 08

 

Turnaj organizovaný Michalom Ďurišom z Deportiva, začal 10. februara  v Manínskej na umelej tráve. V turnaji boli zapojene 4 tímy z druhej ligy : Sharks,Deportivo,Oranjes a Kokmils. Turnaj sa hral systémom kazdý s kazdým dvakrát.

 

1. KOLO


10.2. 1. zápas : Sharks - Kokmils  10:6 ( 5:3 )

strelci Sharks: Gardian 3, Cech 3, Svateny 2, Biel 2

strelci Kokmils: Malik 2, Cihunka 1, Birosik 1, Ondrejicka 1, Valentovic 1

 

2. zápas: Sharks - Kokmils 17:11 ( 10:3 )

strelci Sharks: Gardian 7, Svateny 5, Biel 3, Cech 1, Martinka 1

strelci Kokmils: Birosik 3, Cihunka 2, Malik 2, Ondrejička 2, Valentovic 1, Bunta 1

 

13.2. 1. zápas: Deportivo - Oranjes 24:5 ( 7:0 )

strelci Deportiva: Duris 8, Capliar 7, Cingel 3, Brigant 3, Kostelansky 2, Sebesta

strelci Oranjes: Balusik 2, Belanec J. 2, Majtán

 

2. zápas: Deportivo - Oranjes 12:10 ( 7:4 )

strelci Deportiva: Duris 6, Ondrejicka 2, Cingel 2, Brigant, Capliar

strelci Oranjes: Balusik 3, Belanec J. 3, Majtan 3, Belanec P.

 

 

.Vyjadrenia k zápasu...

Deportivo ( gomez08 ) : Prvý zápas bol z našej strany veľmi dobrý. Hrali sme dobre v ofenzíve ale aj v defenzíve. Súperovi sme nic nedovolili a trestali sme ich chyby. Dobre sme kombinovali a premienali šance. Koniec sme troška vypustili a dovolili sme súperovi skorigovať výsledok.

Druhý zápas som mal pocit, že nastúpili iné mužstvá. Oranjes hrali ako vymenení, lepšie bránili a vytvárali si viacero šancí, ktoré aj premienali. My sme si mysleli, že to pojde samo ale samo to nikdy nepojde..Po drvivom víťazstve v prvom zápase sme súpera podcenili čo sa nám skoro vypomstilo. Nakoniec sme záver zápasu zvládli lepšie a potvrdili úlohu favorita aj v druhom zápase. Za výkon v druhom zápase by si Oranjes bod zaslúžili.

Ďakujem za korektnú hru súpera, hralo sa čisto a bez problémov. Myslím, že na Oranjes si bude musieť dať pozor každé mužstvo či už na turnaji alebo v lige.

 

Oranjes ( GasGas ) : Takže najskôr chcem pogratulovať hráčom Deportiva k obom víťazstvám a taktiež podakovať že nás pozvali na tento turnaj.

Prvý zápas bol počas celého priebehu v režií Deportiva, držali sme sa iba prvých 10 minút, hráči Deportiva si urobili potrebný náskok do polčasu 7:0, a do druhého polčasu vstúpili v hernej pohode. My sme však sklamali najmä v obrane, čo ma za výsledok druhopolčasové manko 17 golov. Hrnuli sme sa miestami až 4 do útoku, čo malo za následok prečíslenia 3 na 1 a následne inkasovanie golov.

Do druhého zápasu sme išli s cielom vyhrať a hrať so zlepšenou obranou a lepším protiútokom oproti prvému zápasu. Držali sme sa do stavu 2:1 pre nás, potom Deportivo otočilo stav na 2:4 a odstup si udržalo do polčasu. Potom v druhom polčase sme zlepšili hlavne útok. Dali sme 4 goli za sebou na 8:7. Vedenie sme udržiavali ešte 7 minút pred koncom 10:9, ale ukázala sa skúsenosť a technická stránka súpera a hlavne kanonier Mišo Ďuriš. V tomto zápase sme mali minimálne na remízu ak nie aj na výhru, ale ešte raz ukázala sa skúsenosť.

 

2.KOLO

 

1. zápas: Deportivo 10:11 Kokmils ( 7:7 )

strelci Deportiva : Kostelansky 2, Konusik 2, Kopinec 2, Seliga 2, Duris 2

strelci Kokmils : Malik 3, Cihunka 2, Valentovic 2, Kontra 2, Bunta, Sykora


2. zápas: Deportivo 11:6 Kokmils ( 6:3 )

strelci Deportiva: Duris 8, Seliga, Kostelansky, Konusik

strelci Kokmils : Cihunka 2, Valentovic, Bunta, Malik, Birosik 

 

...Vyjadrenia k zápasu...

Deportivo ( gomez08 ) : 

V prvom rade by som chcel pogratulovat Kokmils za prve vitazstvo na turnaji. Skoda, ze prislo prave s nami. Ale podme k zapasom. Chybalo nam zo par kvalitnych hracov, najcitelnejsou stratou bol Marcel a Peter Cingel. Prvy zapas nam to vobec neslo, na ihrisku chybala snaha, bojovnost a vacsia tuzba po vitazstve. Michal nas v brane vobec nepodrzal a dostal zo par zbytocnych golov. Smerom dopredu to bolo slabe a v obrane až prilis vela chyb v rozohravke. Dufam ze sa z tohto zapasu poucime a uvedomime si konecne, ze samo to nikdy nepojde ! Ani druhy zapas nebol az takou jasnou zalezitostou. Dali sme dva rychle goli a polcas sme vyhrali s trojgolovým rozdielom. Kokmils ale dokazalo v druhom polcase vyrovnat na 6:6. My sme si vsak nemohli dovolit prehrat aj druhy zapas, zapli sme na vyssie obratky, Miso zacal v brane konecne chytat a nakoniec sme zapas vyhrali o 5 golov. Musim pochvalit Pata Kostelanského ktorý opat podal v obrane velmi dobry vykon a urobil minimum chyb. Pacila sa mi aj hra prvej formácie v druhom zápase..kde sa hralo jednoducho a ucelne. Sice na ukor kvality druhej formácie kde nemal Rado hraca s ktorym by isiel do kombinacie. Treba sa poucit z tohto zapasu a vyhrat oba súboje so Sharks i ked to bude velmi narocne.

 

Kokmils ( eDick ) : 

Chcel by som najskor podakovat timu Deportivo za dvojzapas a chcel by som im pogratulovat k jednemu vitazstvu .

A teraz k zápasom

1.Zapas : Z pociatku sme sa snazili hlavne branit super nas ale zaskocil hned v uvode ale nenechali sme za rozhodit . Potom sme sa zobudili a zacali utocit ale si aj dobre plnit obranne povinnosti . Vychadzali nam kombinacie a superovho brankára sme ohrozovali nebezpecnymi strelami . Nakoniec sme vyuzili na konci zápasu nervozitu supera ked sme viedli o jeden gol a pridali k nemu dalsi, zapas nakoniec skoncil 11 : 10 ked sa podarilo vysledok superovi este upravit . K nasej vyhre prispelo aj stastie ku koncu zapasu ale myslim si ze zapas bol vyrovnany.

2.Zápas : Na zaciatku nas super zaskocil troma rychlymi golmi ale rychlo sa nam podarilo vyrovnat. Potom sme trochu znervoznili po nevyuzitej sanci a super to vyuzil a usiel nam na trojgolovi naskok a drzal si odstup az do konca zapasu. Z nasej strany to sice nebol koncentrovany a dobry vykon ako z prveho zapasu ale taktiez sme nevyužili viacero slubnych sanci a urobili viac chyb v obrane a to super dokonale vyuzil .

Zapas prebiehal pokojne a bez vacsích faulov a este raz by som chcel superovi podakovat a zagratulovat .

 

1. zápas : Oranjes - Sharks  8:17 ( 4:8 )

strelci Oranjes: J. Rumana 5, P. Belanec, Gajdos, Majtan

strelci Sharks : Gardian 8, Janech 6, Cech 2, Martinka

 

2. zápas: Oranjes - Sharks 12:19 ( 6:17 )

strelci Oranjes: Majtan 4, M. Rumana 3, J. Belanec 3, Gajdos, J. Rumana

strelci Sharks : Gardian 7, Martinka 5, Cech 4, Janech 3

 

...Vyjadrenia k zápasu...

Sharks ( Janci ) : 

Chcem sa podakovat hracom Oranjes za ferovy zapas. Potvrdilo sa ze mame s nimi dobre vztahy, teda aspom z nasej strany..Co sa tyka zapasov boli dost podobne ako z kokmils v prvom zapase zahrali dobre Majo ktory dal dost golov, brankar dost pochytal a golmi sa blisol aj robinho dobry zápas.Co sa týka druheho zapasu prvy polcas na vybornu dost nam to vychadzalo, ale co sa dialo druhy polcas bolo z nasej strany zbytocne kazili sme jednoduche nahravky, proste sme uplne vysli z tempa, prejavila sa aj unavenost a niet naskosku z prveho polcasu tak by to bolo este zaujimave si myslim. Treba sa z toho poucit a ist dalej, pripravit sa na dalsi zapas. Týmto chcem Oranjes popriat vela stastia v dalsom zapase a verim ze budu aj nejake body...Drzim palce

 

Oranjes (GasGas) : 

V prvom rade chcem pogratulovat nasim superom k zasluzenej vyhre a podakovat za dvojzapas, ktory sa odohral v duchu fair play. Pred timto zapasom sme vedeli do coho ideme, ved so Sharks mame velmi dobre vztahy a pozname aj ich hru. Ale ani toto nam nepomohlo k zisku prveho bodu na turnaji. V prvom zapase sme sa drzali na zaciatku celkom dobre, dokonca sme mali necakany nastup ked sme viedli 2:0. Ale netrvalo dlho a Sharks 3 golmi po sebe otocili skore na 2:3. Potom sa nam podarilo este vyrovnat na 3:3, ale Sharks si udrziavali potom golovy odstup az do polcasu zasluhou dobre chytajuceho golmana, ktoremu pomahala aj obrana, ale aj dobrym protiutokom. V druhom polcase sa nam podarilo opat dostat do zapasu ked sme sa priblizili na rozdiel dvoch golov (6:8), ale odvtedy sa nam vsetko rozpadlo. Nepresna strelba, velke diery v defenzive a taktiez nas nepodrzal golman. Nas druhy zapas sa podobal na nase prve vystupenie proti Deportivu. Kde sme nevedeli vystrelit, a ked uz aj nejaka strela bola tak bola spoza polky ktora nenarobila brankarovi vacsie problemy. Sharks zakladali zo spolahlivej obrany vynikajuce protiutoky, v ktorych nemali zvacsa proti jednemu obrancovi ziadny problem skorovat. Sharks nastupili do druheho polcasu uz v hernej pohode, co sme vyuzili aspon na skorigovanie vysledku. Opat sa v tichto dvoch zapasoch ukazala nasa slaba stranka, ktorou je defenziva.

Touto cestou chcem popriat timu Sharks nech hraju vo finale koncentrovane a nech zbytocne nepovolia z tempa, sa im to moze vypomstit. Vid druhy polcas.

 

3.KOLO

 

 

1. zápas : Deportivo - Sharks 9:5 ( 5:1 )

strelci Deportiva: Cingel 4, Seliga 3, Konusik, Kostelansky

strelci Sharks: Gardian 2, Cech, Martinka, Svateny

 

2. zápas : Deportivo - Sharks 10:4 ( 5:3 )

strelci Deportiva: Seliga 3, Cingel, Sebesta, Konusik, Duriš, Hruskovic, M. Ondrejicka, Brigant

strelci Sharks: Janech, Biel, Cech, Gardian

 

Vyjadrenia k zápasu...

 

Deportivo ( gomez08 ): 

Od začiatku zápasu až do konca zápasu sme išli za svojim cielom, tým boli dve víťazstvá a výhra celého turnaja.Hrali sme veľmi dobre vzadu a konečne nám naplno zahrali stredový hráči. Velmi dobre zahral hlavne v prvom zápase, ale i v druhom R. Kopinec, ktorý vymýšlal vynikajúce prihrávky pre útočiacich hráčov. Chýbala len častejšia strelba. Výborne zahral aj druhý stredový hráč P. Cingel, dobre prihrával a tlačil sa dopredu pred bránu. Jemu by som vytkol akurát slabšiu hru v osobných súbojoch. V útoku strielal s prehladom góly M. Šeliga a v bráne sa viac krát zaskvel M. Ondrejička. Svojim výkonom ma prekvapil a potešil V. Brigant. Svoj vysoký štandart zahrali v obrane Kosťo s Dušanom. Určite si však pochvalu zaslúžia všetci hráči, príkladne sa bojovalo o každú loptu a nikto sa nevyhýbal osobným súbojom. Ukázalo sa, že naše mužstvo nie je o jednom alebo dvoch hráčoch ale o celom mužstve. Ked to nejde jednému, potiahnu druhý a tak to má byť. Myslím, že sme hráčov Sharks v celom dvojzápase k ničomu vážnejšiemu nepustili a bez väčších problémov oba zápasy poctivou hrou vyhrali. Nakoniec by som sa chcel poďakovať súperovi za korektnú hru, celkovo celý turnaj sa hral v rámci pravidiel a fair play. Ďakujem všetkým mužstvám za účasť a prajem vela šťastia či už v mestskej lige alebo možno v dalšom podobnom turnaji ako bol tento!

 

1. zápas : Kokmils - Oranjes 13:10 ( 4:6 )

strelci Kokmils: F. Ondrejicka 3, Malik 2, Sykora 2, Valentovic 2, Bunta, Kontra, Birosik, Cihunka

strelci Oranjes: J. Rumana 5, M. Rumana 5

 

2. zápas :Kokmils - Oranjes 10:9 ( 4:5 )

strelci Kokmils: Malik 4, Bunta 3, F. Ondrejicka 2, Cihunka

strelci Oranjes: J. Rumana 5, M. Rumana 2, Majtan, P. Belanec

 

 

 

Najlepší strelec: M. Gardian (Sharks)

 

Najlepší brankár: M. Ondrejička (Deportivo)